16 Haziran 2008 Pazartesi

Evden Eve Nakliyat dikkat ediniz

Yazı Kaynak: Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat firmaları internetde arama motorlarında bulunabilir ancak her bulduğunuzu evden eve nakliyat firmasına güvenebilecekmisiniz? Evden eve nakliyat sektöründe pek çok tüketici şikayetleri gazetelere konu olmakta. Ev taşıma kararı aldıktan sonra önce çevrenizdeki insanlardan bir soruşturma yapmanızı önerebiliriz.
Google arama motoru,msn,yahoo vb. arama motorlarında bulduğunuzu evden eve nakliye firmasının isim patenti ve yetki belgesinin bulduğunuzu nakliyat firmasına ait olup olmadığını araştırın.

Evden eve taşıma firmasının ismi ile patentin üzerindeki ismin aynı olması lazım. Pek çok derme çatma nakliyeci büyük ve kurumsal evden eve nakliyat firmaları’nın ismini taklit etmekte imiş,bunu duyuyoruz.
Ev eşyası ebatlarınıza göre nakliyat kamyonu seçiminin firma tarafından belirlenmesini isteyin.
Daha önceden evini taşıtan müşteriler bu soru ile yakından ilgili olduklarını düşünüyorum, çünkü bir çok şikayetin başında şu gelir evinizi taşıttığınız firma kurumsal mı? yoksa Korsan bir firmamı?
Size yardımcı olacak hususlara aşığıda belirtim.
• İnternet web sitelerinde bulduğunuz evden eve nakliyat firmasının isim patentinin ve yetki belgesinin o firmaya ait olduğundan emin olunuz
• Belgelerin okunabilir bir düzeyde internet web sitesinde yer alması
• Firma ismi ile isim patentinin üstündeki firma isminin aynı olması gerekmektedir.